štvrtok 9. júla 2015

Topfest 2015

Ako zatiaľ trávite toto horúce leto? Dnes sa nám konečne po dlhom čase ochladilo. Začala sa nám letná sezona a s ňou aj festivaly, návštevy kúpalísk,  koncerty, dovolenky... Je to jedinečný  free time a tak si ho poďme aj napriek vysokým teplotám poriadne užiť! :)

Na topfest sme dorazili v sobotu okolo obeda. Kým sme dostali lístky ktoré sme mali rezervované, obehali sme asi tri pokladne, kým sme našli tú správnu a hneď pri vstupe nám každej dali po menší kýbel Zvolenskej zmrzliny. K podiam sme dorazili chvíľu predtým ako začala hrať skupina ktorá bola hlavným dôvodom našej návštevy - Wasabi Cirkus. Na koncerte to perfektne odpálili a ak zvážim aj to, že boli takmer všetci chorí, ich vystúpenie bolo úžasné.

Po koncerte sme navštívili funzone. Nesmeli chýbať kolotoče a keď sme zbadali atrakciu Bumper Ball, podarilo sa nám prehovoriť aj zvyšok bandy, takže sme sa poriadne vybláznili. Ten pocit, keď do vás niekto vrazí, vy s guľou odletíte a po dopade sa znovu odrazíte bol na nezaplatenie.




















Nasledovalo vystúpenie Hollywood Undead ktorí mali výbornú show, hudba bola tiež fajn no rap mojou šálkou kávy príliš nie je.




Posledný koncert na ktorom sme boli bol legien Twisted Sister pri čom sa zopakujem, show bola výborná, no hudba mi taktiež nič nehovorila až na song I wanna Rock.


Bumper Balls

2 komentáre:

  1. To musela byť atmosféra! Hneď by som sa ku tebe pridružila! Doma sa veľmi nudím :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Atmosféra bola geniálna! Festivalová sezona ešte nekončí, určite budeš mať príležitosť ísť na nejaký :)

      Odstrániť